Kerkohet Supervizor/e Shitjesh

 • 520
 1. Tirane, ofroj vend pune Supervizor/e Shitjesh. Kompania ROAL FOOD kërkon të punësojë: Supervizor/e Shitjesh. Qëllimi i pozicionit (Supervizor/e): Të organizojë dhe koordinojë punën e agjentëve.
  Detyrat
  •Menaxhimi i një zone te caktuar dhe i nje numri agjentesh Pre-Seller.
  •Shitjet në klientët e mëdhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit të shitjeve sipas objektivave.
  •Ndjekja e porosive në çdo hallke deri ne mbylljen e proçesit.
  •Planifikimi dhe koordinimi i shitjeve sipas strategjisë të kompanisë;
  •Bashkepunimi me Departamentin e Marketingut për implementimin e strategjive te duhura për arritjen e objektivave;
  •Zhvillimi dhe ruajtja e marrëdhenieve me klientët;
  •Rekrutimi dhe rritja e vazhdueshme e numrit te klientëve;
  •Përgatitja e raportimeve periodike;
  •Informimi në mënyrë të vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecuritë e tregut vendas.

  Cilesite e kerkuara nga kadidati/ja
  – Aftesi shume te mira komunikimini
  – Aftesi menaxhimi te stafit
  – Aftesi te mire analitike dhe organizative
  – Aftësi për të zgjidhur probleme
  – Motivues, inspirues dhe energjik
  – Dëshirë për të udhëtuar nëpër zona të ndryshme të Shqipërisë

  Kriteret Minimale te përzgjedhjes:
  -Përvojë në pozicione te ngjashme mbi 3 vjet
  – Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
  – Mosha 30 – 40 vjec
  – Njohje e mirë e paketes Microsoft Office/Excel

  Te interesuarit te dergojne email : [email protected]
  Do kontaktoheni nga stafi jone per interviste nese perzgjidheni.

  Cel. : 0686021526