Shtepi

 • Vlorë
 • 539
 • Vlorë
 1. SHITET!Shtepi
  Vendodhja:Vlore,pusmezin
  Metra:500m² obor dhe 96m² shtepi,e mobiluar.
  Dokumenta:me certifikat.
  Çmimi:65.000€
  Tel:0685102857