Shtepi

 • Vlorë
 • 474
 • Vlorë
 1. OKAZION:Shiten 2 shtepi
  Vendodhja:Vlore,lagja partizani,lagje shume e qet dhe rruge te asfaltuara.
  Metra:64m² & 142m².
  Dokumenta:me certifikat.
  Çmimi:70.000€
  Tel:0685102857