Kerkohet Guzhinier,Picier & Kamarier

  • Kavajë
  • 615
  • Kavajë
  1. Ofrohet vend pune Guzhinier, Picier, Kamarier ne Spille, Kavaje.
    Kushte te mira pune dhe page.
    Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0692470555