PLATFORMA

Rreth Platformës merkato.al

Platforma merkato.al është një platformë inovative shtuar tregut shqiptar dhe rajonal, por me synimin për tu rrituar akoma më shumë. Themeli bazë i platformës tonë është funskionaliteti i shumëllojshmërive të produkteve dhe shërbimeve, sipas kritereve të secilës.

Merkato.al është një platfromë online ku ju do keni mundësi të shisni apo blini produkte dhe shërbime. Duke filluar nga pronat, makinat, njoftimet e punëve dhe një sistemi shitës online ku çdokush mund të ketë dyqanin e tij.

Platforma merkato.al është një platformë dinamike duke sjellë më të mirat e si motrave të saja në rajon, por edhe më gjërë. Synimi dhe objektivat kryesore është që kjo platformë ti ofrojë çdokujt të shesë apo blejë pa pasur nevojën e një dyqani online të tijin, por që mund ta krijojë në platformën më të re merkato.al

Mënyra e funksionimit të platformës merkato.al, nga vetë emri ajo do të jetë merkato e madhe e produkteve dhe shërbimeve në shqipëri, rajon e më gjërë. Kjo është faza fillestare e një projekti akoma më të gjërë.

Si funksionon

Është shumë e thjeshtë

1. Hapja llogarisë

Merkato.al ju ofron mundësinë e regjistrimeve të llogarive tuaja dhe një panel menaxhues ku ju mund ti menaxhoni shumë lehtë. Pa pasur nevojë për pagesa apo modalitete të tjera.

2. Listimi & Kategorizimi

Listoni postime për çdo kategori. Ju duhet fillimisht të zgjidhni  kategorinë, si psh, prona, punë, makina. Sepse çdo fushë do tju hapet pasi ju keni përcaktuar kategorinë e listimit tuaj.

3. Verifikimi dhe aprovimi

Pas krijimit të listimit ajo do të kalojë në sitën e filtrimit dhe nëse është në përputhje të plotë me termat dhe kushtet e platformës ajo do të miratohet dhe do të jetë e dukshme.

Regjistrohuni dhe filloni të shisni në Platformën merkato.al

Gjithçka e gjeni në një vend prona, makina, punë dhe produkte