DYQANI JUAJ

1. Regjistrohuni si shitës

Fillimisht ju duhet të regjistroheni si shitës dhe më pas të vensosni të gjitha të dhënat që do ju shfaqen tek formulari i regjistrimit.

2. Paneli menaxhues

Më pas ju duhet të plotësoni të gjitha specifikimet dhe modalitetet që do tju shfaqen tek Paneli Menaxhues i dyqanit tuaj.

3. Shtoni produktet

Pasi keni përcaktuar modalitetet dhe fushat e nevojshme ju jeni gati për të shtuar produktet në dyqanin tuaj.

Si funksionon

Thjeshtësi në menaxhim dhe tejet funskional

1. Të dhënat e dyqanit

Ju do keni mundesi të personalizoni dyqanin tuaj me foto profili dhe kover. Gjithashtu edhe orarin e biznesit dhe të dhënat kryesore

2. Menaxhoni produktet

Ju mund të bëni ndryshime rreth të dhënave të produktit, ofertave dhe kuponave promocionale. Gjithashtu edhe menaxhimin e sasisë së stokut

4. Statistika dhe shikueshmëria

Paneli menaxhues është shumë funskional duke ju shfaqur në kohë reale shitje, porositë e marra dhe shikueshmërinë që kanë pasur produktet

Regjistrohuni dhe filloni të shisni në Platformën merkato.al

Gjithçka e gjeni në një vend prona, makina, punë dhe produkte