Kerkohet Shperndares Porosie

 • Tiranë
 • 573
 • Tiranë
 1. Ofrohet vend pune Shperndares Porosie per qytetin e Tiranes. Shperndarja me mjetin e punes (furgon) .
  Do te beje shperndarjen e porosive neper pika shitjesh ne Tirane supermarkete me mjetin e punes. Avantazh nese ka eksperience te meparshme ne shperndarje distribucioni.
  Detyrat:
  • Te shperndaje porosite me mjetin e punes ne kohe ne qytetin e Tiranes.
  • Te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete.
  • Te jete i shkathet, korrekt dhe pergjegjes per punen
  • Te jete i komunikueshem dhe korrekt me koleget dhe klientet
  • Te jete njohes i mire i zonave ne Tirane
  • Te jete pergjegjes i mallrave ne ngarkim
  • Te kete Eksperience ne shperndarje dhe shitje me kase fiskale

  Kualifikimet:
  • Mosha mbi 25 vjec.
  • Duhet Te kete patente b
  • Prioritet te kete 10 vjet drejtim mjeti .

  Te interesuarit te dergojne email : [email protected] ose te telefonojne ne 0686021526