Kerkohet Financier/e

 • 710
 1. Ofrohet Vend Pune Supervizore Finance
  Tirane, ofroj vend pune Supervizore Finance.
  Pozicioni i punes konsiston ne Supervizimin e stafit te finances ne zyre. Duke ndjekur detyrat e seciles nga punonjesve. Duke ndjekur ecurine e punes ditore dhe duke raportuar .
  Detyrat
  * Ndjekja e permbushjes se detyrave te punonjesve te tjera te departamentit te finances. *Pergatitja e raporteve te ndryshme financiare *Kontrolli i detyrave ne menyre financiare duke i kontrolluar raportet/ detyren ditore /rakordime. *Ndjekja e ecurise se stafit te magazines ne lidhje me stafin e finances *Kontrolli ne sistemin financiar te karteleva/ arkes/bankes
  Kualifikimet
  *Te kete aftesi organizative dhe kontrolluese *Te kete deshire per te punuar ne grup *Te kete njohuri te mira ne programe Financiare *Te jete njohese e mire e paketes Office
  Adresa e zyres: Prush, prane shkolles 9 Vjecare Ibrahim Hima. Transporti mundesohet nga kompania me pike grumbullimi tek Spitali Amerikan 3.
  Te interesuarat te dergojne cv ne: [email protected]
  Do kontaktoheni per interviste.
  Cel: 0692021540