Kerkohet Menaxher Shitjesh

 • 803
 1. Oferte Pune Si Konsulent / Menaxher Shitjesh
  Kompania Gjermane lider ne shitje direkte ofron vende pune KONSULENT/MENAXHER SHITJE ne terren ne kuader te mireqenies dhe shendetit:
  👉me/pa eksperienc ne kete fushe
  👉Mjafton te dispononi patent & makine.
  👉kane perparesi CIFTET
  👉Pagé e kenaqshme duke filluar 450€
  👉puna ofrohet PART TIME& FULL TIME
  👉te interesuarit mund te kontaktojne ose te dergojne te dhenat ne whatsApp

  Per te zhvilluar nje interviste ne Astir ne nr : 0695309300