Kerkohet Kamarier/e,Masazhier/e & Balerina

  • Tiranë
  • 486
  • Tiranë
  1. Kerkojme: Kamariere / Masazhiere / Balerina
    Kerkojm disa goca serjoze per pune me afat gjate ne posicionet: Kamariere, Masazhiere dhe Balerina.
    Preferohen me shume nga Tirana.
    Tel: 0686823692