Kerkohen 6 Ustallar

  • 690
  1. Kerkoje 3 ustallar fasade edhe 3 ustallar per armatura dhe betone ne Kroaci.
    Me kontrata pune edhe banes te siguruar.
    00385955930515 tel ose whatssap.