Kerkohet Konsulente & Menaxhere Marketingu

  • Durrës
  • 695
  • Durrës
  1. Kompania Green Life Durres kerkon te punesoje konsulente dhe menaxhere marketingu. Orare fleksibel, pagesa shume te mira, bonuse te kenaqshme.
    Adresa: Siper Wellit ne Bulevard, Durres

    Tel: 0674027500