Kerkohet Banakier/e

  • Tiranë
  • 659
  • Tiranë
  1. Bar Piceri Stacioni Kerkon te punesoje Banakier ose Banakiere me eksperience pune.

    Ofrohet page e kenaqshme dhe Kushte shume te mira pune.

    Adresa: Rr. “Dibres”, prane gjimnazit Partizani
    Telefon: 0693329289