Kerkohet Kamarier & nd.Kamarier

 • 1 166
 1. Kerkohen Kamarier & Nd. Kamarier Ne Bregdet
  Kerkohet Kamarier / ndihmes kamarier me eksperience ne pune ne fushen e Restoranteve, dhe me aftesi shume te mira menaxhuese dhe komunikuese. Duhet te kete Komunikim te mire ne gjuhen angleze dhe italiane! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!

  Kerkohet ne restorantin me me emer ne Himare, ndodhet ne qender te qytetit.
  Kushtet e punes jane shume te mira.
  Koleget e punes jane te gjithe profeioniste, dhe me integritet ne pune.
  *MBULOHET FJETJA
  *MBULOHET USHQIMI ( Mengjes, dreke, darke) !
  *MBULOHEN SIGURACIONET ( Stafi ka zero shpenzime gjate, sezonit te punes)
  Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi!
  Pagesa eshte nga me te mirat e zones!
  Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe pergjegjesise!

  Periudha e Punes: (Fillimi 16 gusht (Mbarimi: 10- Shtator- 10 Tetor)

  Oraret e punes 11-13 ore

  Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App, jo ne telefonate: 0692438899