Kerkohet Motorrist

 • 628
 1. Kerkohen Motorrist / Shpendares Porosish • Pagesa Deri Ne 80.000 Leke
  BABOON Kerkon 20 persona te motivuar dhe me eksperience minimalisht 1 vjecare qe mund te punojne si korrier prane Baboon, me Motorr ose me Biçiklete.

  Kushtet e punes jane ideale.
  – Paga per full time eshte 80.000 Leke Bruto
  – Paga per part time eshte 40.000 Leke Bruto

  Pefitime shtese
  – Bonus me target
  – Nje dite ne jave pushim (e detyruar)
  – 23 Dite ne vit pushime te detyruara sipas kodit te punes (15 dite ne Vere,8 Dite ne Dimer)
  – Veshje BABOON
  – Aksesor, Kufje, Mbajtese ne motor
  – Aplikacion iOs/Android per manaxhimin e porosive dhe klienteve

  Telefononi ne numrin. 044505550
  Ose ne Whatsapp ne numrin: 0676055101