Kerkohet Paketues/e

  • 813
  1. Ofroj Vend Pune Paketues / Paketuese Produktesh
    Markethub kerkon te punesoje staf ne pozicionin Paketues ProdukteshDetyrat Kryesore:
    Paketimi produkteve

    Te interesuarit te dergojne CV me foto dhe me subjekt aplikim pune “Paketues/e Produktesh” tek adresa e emailit [email protected]
    Tel. 0675025555