Apartament

 • Vlorë
 • 204
 • Vlorë
 1. SHITET!Apartament
  Vendodhja:Vlore,Te kisha Ortodokse.
  Metra: 170m²,shtepia ka drit nga te gjitha anet,cdo dhome me ballkone te medhenj,ka dhe 2 tuale.
  Çmimi:90000€
  Tel:0685102857
 2. FOR SALE! Apartment
  Location: Vlora, I was Orthodox.
  Meters: 170m², the house has light from all sides, each room with large balconies, has 2 bathrooms.
  Price: € 90,000
  Tel: 0685102857