Dyqan

 • Vlorë
 • 69
 • Vlorë
 1. SHITET!Dyqan i pershtatshem per cdo lloj aktiviteti,shume e pershtatshme per market.
  Vendodhja:Vlore,Rruga Transballkanike.
  Metra: 200m² brenda objekti ka 2 tualete dhe 1 depo.
  Çmimi:1200€/m2
  Tel:0685102857
 2. FOR SALE! Suitable shop for any kind of activity, very suitable for the market.
  Location: Vlora, Trans-Balkan Road.
  Meters: 200m² inside the building there are 2 toilets and 1 storage room.
  Price: 1200 € / m2
  Tel: 0685102857