Shitet Dyqan
E re

 • Vlorë
 • 157
 • Vlorë
  1. SHITET!Dyqan
   Vendodhja:Vlore,mbrapa choco barit,(te conadi).
   Metra:150m2 total me dokumenta,garazhdi dhe guzhina e restorantit me gjith mobilje falas,me 2 banja,ne qender te Vlores,ambjenti i disponushem per cdo lloj aktiviteti,psh.Restorant, lokal pasticeri,laburator mjeksor,laburator dentar zyra etj.
   Okazion:950€/m²
   Tel:0685102857
  2. FOR SALE! Shop
   Location: Vlora, behind the choco grass, (to conadi).
   Meters: 150m2 total with documents, garage and kitchen of the restaurant with all free furniture, with 2 bathrooms, in the center of Vlora, environment available for any type of activity, eg restaurant, confectionery bar, medical laboratory, dental laboratory office etc.
   Bargain: 950 € / m²
   Tel: 0685102857