Kerkojme Estetiste

  • Tiranë
  • 1 193
  • Tiranë
  1. Kerkojme te punesojme nje Estetiste me te pakten dy vite eksperience pune ne trajtimet e fytyres dhe te trupit.

    Per cdo informacion na kontaktoni ne numrin 0696660333

    Adresa: Rruga Sami Frashëri, Tiranë