Kerkohet Staf Marketi

 • Tiranë
 • 906
 • Tiranë
 1. Kerkohet Staf Marketi ( Vajza & Djem)
  Big Market Kerkon Staf Punonjesish.
  Vajza dhe Djem per sistemues raftesh dhe pune ne banak.

  Paga: dhe kushte pune te kenaqshme
  Puna me turne. Mosha 18-35 vjec.

  Adresa: Kopshti Zoologjik
  Tel: 0689041099