Kerkohet Saldator

  • Tiranë
  • 824
  • Tiranë
  1. Xhi & Son Sh.P.K Kërkon të punësojë Saldator. Me eksperience pune ne fushen e Saldimit dhe montimit te kangjellave.

    Paga e kenaqshme. Siguracion i paguar.

    Adresa: Ish Uzina Partizani, rr. “Ibrahim Pashe Bushatliu”, nr. 4Tirane
    Tel: +355682035870