Kerkohet Shofer

 • 824
 1. Kerkohet Shofer
  WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektorin e transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilin e mëposhtëm:
  Shofer me kohë të plotë për transport ndërkombëtar:
  -Të jenë të pajisur me të gjitha patentat CE dhe CAP
  -Të dinë gjuhën Italiane
  – Të ketë kartë taografi
  -Të kenë eksperiencë në Itali
  Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
  Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected] ose mund të kontaktoni në nr. +355675002124.
  Ndaj, lutemi të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre sa më parë në adresën e sipër përmendur.