Kerkohet Ekonomist/e & Asistente Zyre

 • 729
 1. Kerkohet Ekonomist/E & Asistente Zyre
  Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Kompanie të Rëndësishme Italiane, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:
  Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
  Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres në ambjentin e punës.
  Gjithashtu vleresimi sipas një skeme motivimi në reference të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politike sociale e grupit tonë.
  Shpall pozicion vakant pune Ekonomist/e & Nenpunes/e zyre me orar të plotë.
  KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:
  Duhet te zoteroje ne menyre te persosur gjuhen Italiane ne te efolur dhe ne te shkruar, preferohet njohuri te pergjithshme ne gjuhen Angleze.
  Të ketë kryer studimet e larta në Fakultetin e Ekonomisë në degën Financë & Administrim Bisnesi etj. Preferohet të ketë kryer dhe studimet Master.
  Preferohet te kete experience ne pune te ngjashme.
  Te ketë aftesi te mira komunikimi dhe te punoj ne grup.
  Te kete formim ekonomik.
  Puna do të zhvillohet në zyrat e kompanisë në Durrës, garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, pagë superiore dhe rritje në karrierë, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore.
  Aplikimet pranohen vetëm në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected]