Kerkohet Shofer

 • Durrës
 • 835
 • Durrës
 1. Kerkojme Shofer per qytetin e DurresitTe shperndaje me korrektesi dhe me efikasitet porosite e klienteve ne rrethe te ndryshme
  KRITERET
  1. Te kete mbaruar shkollen e mesme
  2. Te posedoje patente te klasit B ose C
  3. Aftesi shum te mira komunikimi
  4. Te bashkepunoje ne grup
  5. Eksperienca perben avantazh

  Kandidatet e interesuar te na dergojne CV-ine duke shenuar te subjekt “Shofer”
  Njoftimi nuk Ka Numer Telefoni 
  Vetem Mund Te Dergoni CV ne
  Adresa email: [email protected]