Kerkohet Banakier/e

  • Tiranë
  • 858
  • Tiranë
  1. Crown Bar Tirane kerkon te punesoje Banakiere me eksperience pune.
    Ofrohen kushte te mira pune, pagese e kenaqshme si dhe siguracione.

    Te interesuarit te telefonojne ne numrin e tel: +355694086860