Kerkohet Shitese

 • 493
 1. Vend Pune – Shitese Ne Dyqan Lulesh
  Fiore Tirana po zgjeron staf ne dyqanet e saj.
  Ofrojme vend pune si shitese , part/full time.

  – Minimalisht te kete perfunduar shkollen e mesme .
  – Preferohet me eksperience.
  – Mosha 18 – 26 vjec

  Kushte shume te mira pune dhe ambient miqesor 🙂 Tel: 0695776857