Kerkohet Elektricist

  • Durrës, Tiranë
  • 277
  • Durrës, Tiranë
  1. Kerkojme te Punesojme Elektricist ne qytetin e Tiranes dhe Durresit. Ofrojme pagese shume te mire.
    Preferohet me eksperience pune.
    Tel: +355 69 662 5825