Kerkohet Shites

  • 1 029
  1. Kerkohet shites, mashkull ne sektorin e mishit ne dulyqanin organik goodies farm.
    Te kete njohje te mishit ne pergjithesi, te jete i paraqitshem dhe i komunikueshem.
    8 ore pune ne dite, e diela pushim.
    Te interesuarit te dergojne cv ne [email protected] ose ne whatsap 0672011127