Kerkohet Punonjese

  • 704
  1. Kerkohet punonjese vajze, mosha 25-35 vjec per shitese dhe sistemuese, ne dyqanin me produkte ushqimore goodies farm.

    Detyrat: te beje lengjet e frutave, asistence klienteve, sistemimi i mallit dhe trajtimi i klienteve.
    Paga e kenaqshme, 1 dite ne jave pushim.

    Te interesuarat te dergojne cv ne 0672011127

    ose [email protected]