Kerkohet Servis

 • Kamëz
 • 822
 • Kamëz
 1. Auto Servis Irfan Korbi kerkon te punesoje punonjes servisi makinash ne pozicionet:
  – Bojaxhi
  – Llamarinist
  – Xhenerik
  – Elektroauto
  .
  Preferohen Me Eksperience Pune / Profesioniste.
  Ofrohet pagese e mire dhe kushte te mira pune.
  Adresa: Rruga Kastriotet, Kamez
  Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: +355684069789