Kerkohet Kamarier/e,Banakier/e dhe Sanitare

  • Tiranë
  • 843
  • Tiranë
  1. Kerkohet staff kamarier/e banakier/e sanitare.
    Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Hotel Hilton Garden. Tel: 0697666818