Kerkohet Sanitare

  • Himarë
  • 790
  • Himarë
  1. Hotel Dimitri ne Livadh Kerkon te Punesoje Sanitare Hoteli me eksperience pune.

    Fjetja dhe ushqimi i garantuar.

    Qyteti: Himarë
    Tel: 0686060700