Kerkohet Banakier & Kamarier

  • Tiranë
  • 877
  • Tiranë
  1. Apartament Lounge Bar kerkon te punesoje Banakier dhe Kamarier.

    Paga e kenaqshme + siguracion. Ofrohen kushte shume te mira pune.

    Adresa: Ish blloku, 20m nga kryqezimi i Vesa Center, prane fakultetit Juridik
    Tel: 0695803097