Kerkohet Sanitare

  • Lezhë
  • 694
  • Lezhë
  1. Kompleksi Royal Palace ne Shengjin kërkon të punësojë Sanitare me eksperience pune.

    Ofrohen kushte te mira pune, akomodim dhe ushqim. Paga e kenaqshme.

    Adresa: Shengjin, Lezhë
    Tel: 0682060040