Kerkohet Motorrist

 • Tiranë
 • 783
 • Tiranë
 1. BAR RESTORANT DELIVERY Kërkon të punësojë Motorrist / Shperndares.

  Puna part time dhe full time. Me ose pa motorrin e tyre.

  Adresa
  Rruga Myslym shyri, perballe Albtelecom, rruga Reshit Collaku,
  Tiranë
  Telefon
  0685868881