Kerkohet Saldator

  • 453
  1. Durres. Kerkojme SALDATOR
    Kompani italiane kerkon te punesoje Saldator. Kushte te mira pune, page e kenaqshme dhe siguracione te paguara.
    Ndodhemi ne Spitalle “Rruga Miqesia”.
    Per me shume info na kontaktoni ne nr: 0692406312