Kerkohet Farmaciste

  • 310
  1. Bashkohu me skuadrën e farmacistëve tanë në rrjetin “Ditë e Natë”, jo vetëm në Tiranë, por dhe në shumë qytete!
    Në “Ditë e Natë” gjeni mundësi punësimi dhe rritje profesionale!
    Dërgo CV në [email protected]
    Kontakto për një takim në 067 500 0980.