Kerkohet Rrobaqepse

 • Tiranë
 • 644
 • Tiranë
 1. Rrobaqepsia turke Cotex Textile shpk e
  certifikuar nga institucioni nderkombetar per te drejtat e
  punonjesve (BSCI & SMETA) ne rritje te kapacitetit te
  prodhimit kerkon staf personeli me dhe pa eksperience ne
  pozicionin e rrobaqepeses f/m.
  Cotex Textile siguron:
  Page konkuruese ne treg. Ambient dhe kushte te mira
  pune.
  Staf pergjegjes per kushtet e punonjesve.
  Transport falas (TIRANE ),
  Bonuse mujore.
  Adresa: Mbrapa city park- Kashar/Tirane
  Te interesuar-it/at te telefonojne ne nr e tel: +355 69 285
  02 91