Kerkohet Asistente Dentare

  • Tiranë
  • 1 099
  • Tiranë
  1. Duraj Dental Tirane Kerkon te punesoje Asistente Dentare. Preferohet me eksperience pune. Ofrohet page e mire kushte te mira pune si dhe pagese e kenaqshme.

    Adresa: Rruga Sami Frasheri, Perballe Gjimnazit Petro Nini, Kati 2 mbi Kreperine, Tirane

    Tel: +355 69 544 5366