Kerkohet Rrobaqepese

 • Tiranë
 • 518
 • Tiranë
 1. Vend Pune Per Rrobaqepese
  Fabrika DBS Group me seli ne Tirane, e njohur per Standartet Evropiane ne punesim dhe ne prodhimin e veshjeve sportive, kerkon te punesoje Rrobaqepese me eksperience ne:
  • Lineare
  • Syzator
  • Dy gjilperesh
  • Tre gjilperesh
  Kompani ofron:
  • Kushte pune shume te mira
  • Pagese shume te mire
  • Transportin e garantuar per punonjesit
  • Trajtim sipas Kodit te Punes

  Te interesuarit mund te kontaktojne per me shume informacion ne nr 0696939749

  Fabrika ndodhet ne autostraden Tirane-Durres, prane Megatek