Kerkohet Agjent Shitjesh

  • Durrës, Tiranë
  • 534
  • Durrës, Tiranë
  1. Kerkohen Agjent shitjesh ne terren per Zyrat ne Tirane, Durres dhe Shkoder
    Paga e kenaqshme plus bonuse.
    Per me shum info kontaktoni: 0696509415