Kerkohet Rrobaqepes/e

  • Tiranë
  • 642
  • Tiranë
  1. Fabrika e Cantave “Enes” se afermi do te ri-nise aktivitetin e saj dhe kerkon te punesoje rrobaqepes/e me eksperience te meparshme pune ne fasoneri apo ne aktivitete te ndryshme te tekstileve.

    Tashme me vendndodhje te re, (Prane Zones se Freskut, Tirane), kush eshte i/e interesuar qe jeton dhe prane kesaj zone, eshte i/e lutur te na kontaktoje.
    Cel 069 202 4000