Kerkohet Inxhinier Mekanik

 • 1 190
 1. VEND PUNE VAKANT • KERKOHET INXHINIER MEKANIK
  Uzina Dinamo nëpërmjet këtij njoftimi kërkon të punësojë Inxhinier Mekanik ne repartin e prodhimit dhe punimeve metalike.

  Kriteret kualifikuese :
  • Diplomë Universitare në fushën e Inxhinierisë Mekanike;
  • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune jo më pak se 5 vjet si Inxhiner Mekanik;
  • Aftësi të shkëlqyeshme në komunikim;
  • Njohës i mirë i gjuhës Angleze;
  • Njohuri shume te mira kompjuterike ne programet Auto CAD si dhe Microsoft office;

  DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM
  • CV (Curriculum Vitae)
  • Letër interesi
  • Diplomë (të skanuara)
  Kualifikime të tjera…

  APLIKIMET MUND TË DËRGOHEN NË ADRESËN E MËPOSHTME
  E-mail: [email protected]
  • Aplikimi është i hapur
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë. *TE GJITHA APLIKIMET DO TE TRAJTOHEN ME KONFIDENCIALITET TE PLOTE SIPAS LIGJIT nr.9887 VENDOSUR NGA KUVENDI I SHQIPERISE PER “MBROJTJEN E TE DHENAVE PERSONALE”.#