Kerkohet Recepsioniste/e

  • Lezhë
  • 832
  • Lezhë
  1. Kompleksi Inheritor Kerkon te punesoje Recepsionist ose Recepsioniste (F/M) me eksperience pune.

    Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune.

    Qyteti: Lezhë
    Tel: 0672167773