Kerkohet Graphic Designer

 • 620
 1. Ofrohet Vend Pune • Graphic Designer
  AFTËSITË:
  ✔️ Të përdorë Photoshop.
  ✔️ Të ketë aftesi të mira në Premiere Pro.
  ✔️ Të përdorë Illustrator
  ✔️ Të përdorë In Design
  ✔️ Të përdorë After Effects
  ✔️ Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
  ✔️ Aftësi për të punuar në grup.
  ✔️ Fleksibilitet dhe korrektësi.

  AVANTAZHET:
  🔸Kontratë e rregullt punësimi.
  🔸Pagë e kënaqëshme.
  🔸Kushte pune me standarte europiane.
  🔸Fundjava është pushim.
  🔸Mundësi rritje në karrierë.
  🔸Shpërblime motivuese. ✅ Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në: [email protected]
  Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
  👉 Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni në:
  📲 +355682002999