Kerkohet Recepsionist

  • Tiranë
  • 938
  • Tiranë
  1. Kerkohet recepsionist Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune.
    Te kete eksperience pune. Ushqim dhe strehim i siguruar.

    Himare.

    Tel: 0695790859