Kerkohet Puntor

 • 584
 1. Per Restorant ne Shqiperi. Punonjësit do të kenë prioritet mikëpritjen e klientëve, marrjen e porosive si dhe përgatitjene ushqimit. Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij.

  Kërkesat:
  • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar të punoni ne grup;
  • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;
  Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën emailit: Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

  Email: [email protected]