Kerkohet Puntor Asfalti

  • 876
  1. Kerkohet puntor per prerje asfalti
    Mjetet per prerjen e asfaltit duhe ti kete puntori, paga eshte ne baze te metrave dhe eshte e kenaqeshme.

    Kush eshte i interesuar te me kontaktoje ne WhatsApp ne numrin: 0683352225