Kerkohet Arketare

  • 879
  1. Kompania “AUTO FRANCE-AL” shpk, Shperndares Zyrtar i Markes Citroen ne Shqiperi, kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e “Arketares”. •Kandidatja duhet te kete mbaruar arsimin e larte (FEUT), te jete e komunikueshme dhe e paraqitshme. Eksperienca ne pozicione te ngjajshme perben nje aset per aplikanten gjate perzgjedhjes.
    •Njohuri te shkelqyera ne gjuhen angleze. Njohja e nje gjuhe te dyte konsiderohet si aset per kandidaten.
    •Nese jeni te interesuar per pozicionin vakant te punes, jeni e lutur te dergoni CV tuaj (me foto) te shoqeruar nga kopje te dipllomes se arsimit te larte tek email: [email protected]